QUI SOM

 

TAXI ALEX és una empresa de Torroella de Montgrí i l’Estartit dedicada al servei de transport de viatgers. Amb una llarga trajectòria de més de 15 anys de confiança i prestigi us ofereix un servei personalitzat amb vehicles de gamma alta amb conductor per a 4 i 8 places les 24h del dia i els 365 dies de l’any.

ELS NOSTRES CONDUCTORS

conductors amb contrastada experiència en serveis de transport de viatjers.

conductors que parlen el seu idioma (català, castellà, anglès, francès...)

formats per oferir-li un servei i una atenció de màxima qualitat.

si creus que tens aquestes qualitats i estàs interessat en incorporar-te al nostre equip, no dubtis a contactar-nos

ELS NOSTRES VEHICLES

BERLINES PRIVADES PREMIUM

Un vehicle de luxe tant per a viatges curts, viatges de negocis o ocasions especials on realment cal donar una molt bona impressió. Viatgi amb totes les comoditats: interiors de pell, climatitzador, navegador, etc. i amb nombroses mesures de seguretat. Vehicles Mercedes-Benz clase E.

MINIVANS O MONOVOLUMS GRANS

Espai i comoditat per a grups grans de fins a 8 passatgers i/o amb molt equipatge. Ideal per trasllat de grups a aeroports, a esdeveniments, festes o concerts de nit (servei 24h).
Són vehicles equipats amb aire condicionat i pantalles de vídeo que li faran el seu viatge molt més agradable, ja sigui per als nens com per als adults.

EXTRES O ACCESSORIS

CADIRETES INFANTILS

Ens prenem molt seriosament la seguretat dels nostres clients i especialment la dels més petits. Si viatja amb nens, reservi’ns una cadireta infantil adequada a cada edat sense cap cost addicional (*).

Disposem de cadiretes per a nens de 3 tipus:

  1.  de 9 a18 kg (de 9 mesos a 4 anys)      
  2.  de 15 a 25kg (de 3 a 6 anys)      
  3.  de 22 a 36 (de 6 a 12 anys).  

(*) Cal que ens ho indiqui en el moment de fer la reserva.

 

 

 

PORTABICICLETES

Necessita que li portem les bicicletes?

Nosaltres ens encarreguem de tot. Segons quines siguin les seves necessitats podem portar-li les bicicletes i/o el seu equipatge perquè pugui gaudir al màxim de les seves rutes.

ON ESTEM

Estartit

.

Torroella

.